Ett inlägg om tjejer.

Japp, just precis. tänkte att detta inlägg skulle handla om tejer. Tjejer kan se ut hur som hälst, vara hur som hälst, och bli vad som hälst. precis som killar.

Vänner
Vänner är såhäääääääääär viktigt. utan vänner är man nästan ingenting. vänner finns där när man är nere, hjälper till när det behövs och peppar varandra. japp, vänner behövs. Tjejer är experter på att starta bråk, men också rätt så bra på att lösa dem ;)
Det finns många falska vänner, som man en gång litat på, som sedan bara försvinner. Man hittar nya vänner och börjar om på nytt. Men vännemn finns ALLTID kvar. man kanske tappar kontakten, men man minns fotfarande alla fina minnen man har tillsammans, man vill träffa honom eller henne igen.
killar kommer, killar går, men vänner stilla står. Ett ordspråk som mamma lärde mig. det menas med att killar kommer nya, men vänner, dem finns alltid kvar. ja, om man vill ha dem kvar såklart!

Men tillbaka till falska vänner, som sviker och så. hela tiden. Som man kanske berättade sin största hemlighet för? man litade på DEN personen. men såklat, berättar den personen det för någon annan. sen vet alla om det... exakt så funkar dem. falska vänner. och på andra sätt också. man kanske är med den personen hela tiden. det blir äns bästavän. sen kommer det någon ny, och man blir lämnad? Var det verkligen en bra kompis då? neeej. Det är när man verkligen behöver sina vänner som dem äkta finns där. rätt så sorgligt. då vet man villka som verkligen absolut är ens vänner...

En " vän " kan ju också utnyttja dig, som jag vet har hänt i min klass, tillexempel. Man är med någon, när ens bästavän är sjuk eller så, och sen när han eller hon kommer tillbaka till skolan är den första bortblåst.. huuur snällt är de? tycker inte det är okej.. Det hände hela tiden, heeela tiden. typ det vanligaste problemet? venne men.

En till sak är att vi tycker olika. så är det ju bara, men ALLA tjejer, ( jag också ) kan inte acceptera det ibland..
Om man gilla ren artist, tillexempel Justin Bieber, så har man ALLTID en vän som haaaatar.. varför? orkar inte med det. Varför ska man "hata" någon so,m inte gjort något?! Okej, alla kanske inte hatar.. men säger taskiga kommentarer, klagar på musiken eller utseéndet.. Justin har inte valt att se ut som han gör, ( men han är extremt snygg! ) ingen männsika på jorden har det.. eller jo, om man har opererat sig så då men.. Alla är perfekta som dom är! okej, nu kom jag in på fel ämne.. tillbaka till haters.
Men kanskecinte gillar tillexempel Bruno Mars musik, men så fort man sätter på en låt med han behöver inte någon komma och säga "uch" eller så, det är inte snällt!

Tjejer behöver verkligen bättra sig, ( kanske killar också, men är inte kille så kan inte veta ) Man är en bra vän eller inte vän alls, man väljer.Nu om killar, ( asso tjejer om killar, eller vad man säger )

Killar kanske är väldigt mycket när man är i min ålder. men man ska tänka på att inte ta pojkvännen för vännerna.. då blir det inte så kul sen när man inte är tillsammans med killen längre, då har man ju inte vännerna där.. alltså det jag menar är att, man ska ta vännerna först. inte välja killen före vännen.. om ni fattar? Om man har bestämmt med en vän att gå på bio tillexempel, och sen dagen efter frågar killen om ni kan ha myskväll.. då ska man inte svika sin vän och va med killen... fattar ni?

Och nu det här, gillar killen mig mer om jag slänger på mig ett ton smink? hahah, nej såklart inte. nu menar jag inte att man inte får sminka sig, jag sminkar mig och tycker att jag ser trött ut utan smink, så jag menade inte så.
Det jag menade var att killen gillar dig inte mer på grund av att du tar på dig ett lass smink, utan har gillar dig för den du är.. Om du väljer killen som älskar dig för sminket, så har du nog valt fel kille..
Det bästa är att vara sig själv, och inte göra sig till. då blir det fel.Självförtroende

Självförtroende är viktigt, man måste lita på sig själv och tycka det man gör är rätt. Jag har rätt så bra självförtroende, jag tycker jag är söt och snäll, precis som jag vill vara. såklart att jag också tycker att jag ser ful ut ibland, eller gör något fel. men det gör alla. det är mänskilgt att göra fel. eller tycka att man är ful. Jag är säker på att alla någon gång har sagt
"vad ful jag är" när man står där framför spegeln. eller i alla fall tänkt de orden. Ganska sorgligt, kan jag tycka. att allt hela tiden handlar om utseénde.. Vad spelar det för roll? ljust hår eller mörkt, jag är fortfarande samma Alva lixom.. Och ingen kan ändra på det, förutom jag.

Man ska tänka att man är fin, och hur bra man har det. det finns människor som inte äns får mat, och så står vi och tvekar om vi ska ha ögonskugge eller inte... lixom? bara att välja, världen går inte under om man är ful på discot. bara du bryr dig.. Man ska tänkapå hur vacker man är. för alla tjejer är lixom vackra, alla killar också! Spela roll om du har glöasögon eller är blondin, du är exakt lika mycket värd ändå ♥

Det är DÄRFÖR jag är ett så stort Justin Bieber fan. Han kollar inte på utseénde hela tiden. har tar inte dem snyggaste, smalaste tjejerna i sina musik videos. han gör varje dag så att alla tjejer får känna sig vackra! När han sjunger låten "one less lonely girl " Tar han upp en tjej på scenen som får bli one less lonely girl. Justin sjunger till henne och ger henne blommor. sök på one less lonely girl på youtube, och kolla. helt underbart. han får den flickan att känna sig så speciell och allt det där. ÄÄÄÄÄlskar det!
Hoppas att ni gillade den där texten, Kram!


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Spara mitt namn

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback