Fotboll, Bieber, fina vänner och självförtroende.

Just precis, det här inlägget ska handla om allt från fotboll, till Justin Bieber!

jahapp, vart ska jag börja? Nu sitter jag i alla fall och kollar på fotboll, eller nja, Traste kollar på fotboll. det är ju EM, Sverige har åkt ut men folk som är väldigt intresserade kollar ändå. Fotboll är ganska kul, om du inte tycker det, så borde du prova spela med några som är lika bra som du, och verkligen försöka! Så gjorde jag, och nu tycker jag det är superkul! Men jag vill inte börja på fotboll, gymmar ju ibland och tycker det är kul. nu över sommarlovet har jag paus, för jag är ute så mycket, badar och leker ni vet ;)
Är väääääldigt skönt med lov, om bara vädret kunde bättra sig liite? sol och 25 grader, tack! I alla fall till Midsommar tycker jag. På modsommar ska vi åka ut med vår Segelbåt till en ö ute i skärgården, där ska vi bada, klättar på berg och bara mysa. Vi ska dit med våra bästavänner Familjen Berg. Ni kanske känner igen namnet Cornelia? hon fyller 12 i december och är min bästavän! Vi har väldigt mycket gemansamt, båda älskar Justin Bieber, vi har samma humor och våra småbröder traste och Wille är också som bästavänner. Vi har så kul ihop!
Midsommar är ju på Lördag, vi åker ut på Torsdag, är borta fredag och åker hem på lördag. då åker jag och traste med Cornelia och Wille hem, för mamma och pappa ska på bröllopp. Har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra, men det blir säkert något jättekul!
Förra helgen var jag, Traste, Cornelia och Wille hos Cornelias och Willes mormor. vi kom först dit, fick jättemycket fika, kakor, bullar, kladdkaka, paj och rabarbersaft. sen visades vi runt i huset, hon bor jättefint i Svenberga. 3 våningar och en jättestor tomt! Vi gick ut och spelade fotboll, Cornelias kusin som också bor i Svenberga var också med. hon heter Tindra och är 10 år tror jag. kanske 11. det var kul, jag gjorde nästan mål typ 03928490348503 gånger... men lyckades aldrig, tyvär. Vi gjorde massor mer där, men orkar inte berätta mer... hahah.. kan berätta lite kort: vi spelade flörtkula, kollade på film, hoppade över stora buskar på tomten och köre kull och vinken. vi fick massor mat och fika, jättegod mat var det. kycklingtoast till middag! Mumma.Min favorit mat kan jag inte säga, jag gillar så mycket mat, tacos, pizza, kött, fisk, kyckling, pasta, aa, jag gillar faktiskt det mästa! Imorgon ska jag göra egen pizza för jag ska vara ensam då också. traste är på ett läger typ, där han spelar innebandy. mamma och pappa jobbar, så jag blir lite solo. jag kan ju alltid ringa nån kompis, men det är ganska skönt att vara själv ibland! kanske kolla på Never Say never, leka med Selma eller ligga och läsa. om det blir fint väder kanske jag går ner och badar med nån kompis ? OM det blir fint väder ja... villket det nog inte kommer bli nej.. jag vill kunna gå barfota med bara ett linne och shorts, och svettas i det! vad härligt det skulle vara! men än så länge måste jag gå runt i mina trasiga skor... måste köpa nya, typ ett par enkla ballerina som bara går att sticka in fötterna i. huuur enkelt som helst. hahhah, ganska kul att jag sitter här och skriver om skor... jag är ganska konstig... :D men jag gillar att vara konstig! allt blir mycket roilgare om man skrattar och har kul, fjantar sig ibland och får andra att skrika av glädje. man kan ju iallafall försöka, ellerhur? om man inte lyckas, är det bara fortsätta försöka vara glad och trevlig! Visst, man kanske inte alltid är så glad. något hemskt kanske har hänt, som när Sniff dog... jag kunde allvarligt talat inte släppa det dom första dagarna. jag grät hela dagar och kunde inte sluta. mina föräldrar tröstade mig, och jag tröstade mig själv med, det kommer gå över Alva. det kanske inte känns så just nu, men sanningen är att det går alltid över. tiden läker alla sår, hur oäckta det än känns. jag, som själv är en ganska kännslig person, ibland gråter jag lätt, ibland kan jag inte gråta. det är sällan jag får glädjetårar, tillexempel. men iallafall, jag är väldigt kännslig, och trodde allvarligt att jag skulle dö själv när Sniff dog. men, som alla skrev överallt, det går över. jag trodde verkligen inte på det, hur kunde något så hemskt gå över? men tillslut, efter kanske en vecka kunde jag vara glad och skratta. värre än så var det lixom inte, en vecka gick fort. tillslut var jag vanliga Alva igen! det kändes super. så kom ihåg, vad som än händer så läker tiden ALLA sår.  


Jag tycker att jag är fin, jag är nöjd med mitt utseende, villket alla borde vara! Alla är fina, hur mycket man än väger, hur långa man än är, villken storlek man än har på fötterna, man är lixom fin oavsätt. jag tycker att alla borde tänka på att man är fin, det finns alltid nån som gillar dig. och jag förstår inte vem som har bestämmt vad som är fint och fult, enligt mig är allt naturligt fint. man får se ut som man vill. om man vill andvända smink, så får man det. man är fin oavsätt. det spelar ingen roll om du har fräknar, ljust hår, små öron, långa ögonfransar eller knubbiga stortår. allt är fint! gud har skapat oss att se ut såhär, om man är anorlunda än alla anda är det bara en fördel, då är man speciell på något sätt. det är fint. allt är fint, jag tycker inte att nån ska kallas ful eller dum. om alla gör sitt bästa så blir det bra.
Det viktigaste är att må bra, inte att vara snygg.


Jag har tänkt ganska mycket på en sak, tänk dom som är blinda. att inte veta hur man ser ut. alltså om man föds blind. och ingen kan heller beskriva hur du ser ut, för du vet inte hur rund ser ut, hur brun ser ut eller hur lång ser ut. du vet inte, du har aldrig lärt dig. men ändå, ganska skönt. att inte behöva bry sig om hur man, eller nån annan ser ut. kanske skulle det vara enklara om alla var blinda? mindre mobbning skulle det iallafall bli.
jag har tänkt på dethär länge, och pratat med farmor och Cornelia. båda har förstätt min tanke. Vet ni en snäll sak som Justin gjorde en gång? han träffade ett blint fan, frågade henne lite om hur det var att vara blind, hon visste inte hur Justin såg ut, men hon gillade hans musik. Justin tog hennes hand till hans ansikte, så att hon fick känna hur Justin såg ut. är det inte underbart?
Justin ären sån människa, som gör alla glada. haters tror inte det, men om dom skulle träffa Justin skulle dom förstå. han är så fin, den killen. började precis gråta när jag lyssnade på be allright. hans röst är så mjuk, som honung. kommer aldrig glöma bort första gången jag hörde love me. på Cornelias garageuppfart. såhär sa hon:
- Har du hört om han, Justin Bieber? han är jättekänd just nu.
- nej, sa jag.
Cornelia satte på love me, och jag blev fast. varje gång jag träffade henne frågade jag:
- kan du sätta på den där låten som han.. Justin Bieber sjöng?
vi lyssnade på den hela tiden, i början tyckte jag bara han var bra, inget mer med det. sen började en tjej i min klass som heter Saga gilla honom mera, då gjorde jag också det. vi pratade om han jätteofta, men nu är vi som värst. vi pratar om han 24/7, lyssnar på hans musik på rasterna och har bieber kvällar. Justin har förändrat mitt liv, innan trodde jag killar var dumma och bara gillade spel, nu vet jag hur killar också kan vara. som Justin.Nu ska jag sova, hoppas ni gillade inlägget! Puss :)Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Spara mitt namn

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback