Tänker...

Har tänkt på en sak ganska länge nu, är jag verkligen en sån som gillar att blogga? eller gör jag det bara för er skull? När jag har tänkt efter, tycker jag faktisktinte att det är SÅÅ kul.. det är jobbigt att hela tiden tänka, Måste blogga, annars är jag dålig, osv. Så vet ni? nu när statestiken är så låg, inga kommentarer osv, tar jag en bloggpaus. Är tillbaka när statestiken är hög nog, kommer fixa ny design, och börja om på NYTT! För, det känns tråkigt att göra dethär, men får se när jag kommer tillbaka.

Sålänge kan ni i alla fall följa mig på instagram: alvabieber eller Twitter: alva_bieber

Hoppas ni får en awesome tid utan mig, och att vi ses snart! KRAM! ♥



Jag älskar er! ♥


Hemma!

Kom nyss hem från Vässarö! Vi var ju där på klassresa, och hade jättekul. Asså, älskar min klass, kommer bli supersvårt att byta skola och inte gå i samma klass som de längre när vi börjar 7an...

Men i alla fall, kommer berätt allt senare, med bilder osv. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag i alla fall!

Idag är det ju morsdag, har köpt en present till mammii, kan säga sen om ni är nyfikna ;) men i alla fall, GRATTIS MAMMA

Nu får ni ha det så bra sålänge, så kommer bilder och allt sen. Puss. ♥




HAHHAHAH, åh, den här bilden är så rolig!


haah, provde Remby, bara för en gång ;)


Godnatt!

Nu så ska jag sova, klockan är snart 10 och jag har spanska imorgon, alltså börjar vi 8... mysigt... nej. Men, förslåt för dålig uyppdatering idag, också.. men efter skolan gick jag med Saga när hon slingade håret, det tog över två timmar, så sålänge gick jag på stan med Julia och Alva.s. vi kollade på kläder, smink, och massor mer. sen gick vi till Saga igen, och hon var inte klar än hon frisören, så vi gick hem och väntade. Julia skulle hem och rida, men jag och Alva åt några mackor och sen gick vi upp å vek tvätt... sen satt vi vid datan ett tag, och sen skulle Alva hem. Saga skulle äta, och se kom hon till mig, ( hon vart JÄTTEFIN i håret! verkligen somrigt med ljust! ) vi hoppade studsmatta, åt glass, fikade kakor och bara pratade.

Alltså har jag haft en jättebra dag, det är min ursäkt till att jag inte bloggat! Men, nu är jag superdupertrött. Så, vi ses imorgon. Krams



Härlig sommarbild på mig och Saga från igår! ♥

Nya foton på mig från igår.



summer ♥

Gymma med Saga.

Hej! Ingen bloggning idag, vet.. men efter skolan gick jag med Ebba, Saga, Julia, Linda, Hannah, Wiliam och Isak ner till stranden och badade, lite kallt, men vi hade kul! Nu kommer Saga snart hit, vi ska hoppa lite, och sen ta oss till gymmet och träna lite. Ha en fortsatt bra dag, hör av mig sen. puss.


Godmorgon!

Idag är det Tisdag, skola igen... Men det blir nog bra. Gymma med Saga efter skolan, det här känns som en bra dag!

Hoppas ni också får en bra och varm Tisdag, här i Norrtälje lyser solen och det ser ut att bli fint väder idag också! Kram!


Nattiii

Skola imorgon då... åh, jag vill inte att den här långa myshelgen ska va slut! Men, det blir säkert en jätterolig vecka i skolan, får jag hoppas! Såhär ser min vecka ut:

Tisdag: Gymma med Saga efter skolan.
Onsdag: inget, hem och ta det lugnt.
Torsdag: besök på roslagsskolan, kanske gymma med Malla.
Fredag: KLASSRESA!

Det låter väll bra? :) men sov gott, så hörs vi förhoppningsvis imorgon! Kramis



vet inte varför, men jag gillar verklign den här bilden! ♥

Nyckelpiga


Bildbomb, nya bilder.




Matte..

Kom nyss på att vi har matte tills imorgon, oupsii.. måste faktiskt slita mig från datan och jobba.. puh. Älskar er ♥

Nu gick Cornelia hem...

Så nu sitter jag här i soffan helt ensam :( haha, nejdå. Ska snart få i mig lite middag, och det blir gott och bra! Jag och Cornelia har haft jättekul, vart på stan, hoppat studsmatta en massa, och solat. Myyysigt ♥

Men, ska hitta på något kul att blogga om nu, hahahah.. Och sen så ska vi äta pasta. Ha det bra sålänge. ☺



Btw, har vart jättefint väder här i Norrtälje idag, sol och över 20 grader! SOMMARKÄNSLOR♥♥♥ Fick faktiskt lust att bada typ hela dagen, men det är nog inte lika mysigt i vattnet.. hihi..



Jag förra sommaren, kortkort hår...

Kār i cornelias iPad !

Den e så fiin <3 Kanske ska spara, eller kanske önska mig en I julklapp eller nast jag fyller år, I mars 2013... Web bit kvar dit... Haha. Men Faktiskt, den ār ju asbra! Man kan ta med den på bussen, I bilen, nāstan var man vill ! Och man kan blogga från den, bāst juuuuee!


Hos Cornelia, <3

Godmorgon ! Idag ār det måndag, vi ār lediga idag också! Men vaknade iallafall med hos Cornelia idag, vi ska ta oss ner på Stan en snabbis, och sen hitta på något hemma. Det låter bra va ? Hoppas ni har en Lola bra dag som jag kommer ha. kramis

(bilden e från Cornelias ipad)


Besök,

Hej! Har precis ätit middag med vågra gäster, Helena, Sander och deras 2 åring Abbe. Lax blev det, mums. Helena är mammas kompis, och hon had emed sig lite kläder till mig :D En jeansjacka, en perfym som luktar asgott, 3 tröjor och en halsduk. tack Helena! Jättefina saker, är superdupernöjd. bild kommer, nån dag... haha.

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik, luktar på min nya perfym, ( dlpkfj åh va gott den luktar dåå! ) och bara tar det lugnt. Hoppas ni har haft en bra dag, uppdaterar säkert senare.

Ha det så bra, Puss!



Min perfyyyyyyyyym ♥♥♥


Jag är med i veckans blogg!


Tryck HÄR! för att vara med i tävlingen  på sweetmesweet.bloggplatsen.se



Josefine?!

OM DU SER DETHÄR JOSSAN, RING MIIIIIIIIIGGGGGGGGGGG NUUUUUUUUUUUUUU!!

Sol! ☀

Är jättebra väder ute, har legat ute på vår veranda och solat ett tag nu... ska ta en bok och lägga mig där igen, så himla mysigt! Hoppas vädret håller i sig resten av dagen, och resten av veckan! Och så kan det bli lite varmare i vattnet till nästa helg också, gära typ 20 grader, för då ska vi på klassresa!

Hörs senare, kramis



Instagran photo. följ mej: alvabieber

Godmorgon!

Söndag idag... Skulle kanske träffa Julia och Josefine, efter Julia har ridit.

Men innan det ska jag duscha, och fixa mig osv. Ja, vad mer kan jag skriva? Ha en bra dag så ses vi senare. Puss


Stockholm.

Åh vad kul vi hade det i Stockholm! Skulle ha fotat, men tänkte inte på det... Hoppas det går bra ändå. Jag köpte bikiniunderdel, skolavslutningsklänning, morsdags present ( kommer upp på bloggen vad jag köpte sen, vet inte om mammi kollar bloggen ) och Ett armband som mammi ville ha. ( hon betalade armbandet ) Vi åt lunch på mc donalds, och, jag fick tillochmed 150 kroner kvar!

Tack för en underbar dag Julia och Josefine!

Måste göras om nån dag! Vi gick inte på Bieberparaden, för några andledningar: 1. Julia ville inte 2. Vi fick inte riktigt, det är lite osäkert ställe, plattan där paraden var. 3. Vi hann inte.
Men, vi hade kul ändå, och det kommer fler Bieberparader!

Just nu sitter jag och moffar i mig godis, åt precis lasagne till middag. Ha en fortsatt bra Lördag, hör av mig lite senare. Puss




( bilder på grejerna jag köpte komemr såsmångingom! )


Jordgubbs Cupcakes ♥

Ca 12 muffins.

Ingredienser

Botten

3
st
ägg
2 dl strösocker
1 tsk vaniljpulverextrakt
70 g osaltat smör
1 dl gräddfil
3 dl mjöl
1 tsk bikarbonat
en nypa salt
0.5 ljordgubbar

Frosting
200 g
cream cheese
100 g osaltat smör, rumstempererat
0.25 tsk ekologiskt vaniljpulver
300 g florsocker
0.5 tsk jordgubbsessens
En liten droppe röd hushållsfärg

Gör såhär:

1. Botten
Sätt ugnen på 180 grader.

2. Vispa ägg, socker och vaniljpulver ljust och fluffigt.

3. Smält smöret och blanda ner gräddfilen i det smälta smöret.

4. Rör ner blandningen i äggvispet.

5. Blanda mjöl, bakpulver och salt och sikta ner i blandningen lite i taget.

6. Rör till en jämn smet.

7. Sätt muffinsformar i muffinsplåt och fyll med smet ungefär till 1/3.

8. Tärna jordgubbarna till små bitar och lägg i formen, cirka en halv i varje.

9. Grädda cirka 13–15 minuter.

10. Lägg muffinsen på ett galler och låt svalna.

Frosting


11.Vispa samman smör och cream cheese på hög hastighet.

12. Sänk hasigheten och häll stötvis ner florsockret med vaniljpulvret. Höj sedan hastigheten igen och vispa ihop blandningen tills den är fluffig och fin.

13. Avsluta med att hälla ner jordgubbsessens alt lite jordgubbssylt samt en liten droppe röd hushållsfärg. Det är viktigt att det inte är för mycket vätska i frostingen, då blir den rinnig.

14. Ställ i kylen ett par timmar tills konsistensen blir bra för att spritsa eller klicka på frotingen. Dekorera med färska jordgubbar.


Mitt och mammas resultat:




Jättegoda, och inte allt för svåra att baka. men om man gör fel så blir det inte lika gott... Jag har bakat de två gånger, förstå gången gick det super bra, som på bilderna, ( bilderna är från första gången ) och andra gången blev de faiiiiiilll... eller nej, bara glasyren vart äcklig.... D:

Men, Lycka till!


Nej men gud. Börjar gråta... ♥





Känns så sorgligt att det faktiskt kommer vara sådär... ;(


Justin Bieber, jag kommer alltid att älska dig. Hur gammal du än blir, eller hur du än ser ut. Åh herre, har aldrig vart såhär kär.

Sitter på bussen.

Med Julia och Josefine och har kul. Snart är vi i Stockholm och har ännu roligare, tror det här bli bästa dagen på länge?!

Några saker jag faktiskt ska kolla efter:

Skolavslutningsklänning
Bikini underdel
En grej som jag sklle köpa till mammi, typ ett halsband.
Lunch såklart,
kanske ett par vita shorts
någon Justin affisch eller så?

Det låter väll bra? tror inte äns jag hittar allt, men får se hur det blir. Hoppas ni får en lika mysig dag som jag! :D♥



( tidsinställt inlägg, så tyvär ingen ny bild... )

Friends ♥


Godnatt!

Åh vad trött jag är nu, har precis kollat bra film med mammsi, pappsi och Traste. Mysigt, och jättebra film, Johnny English.

Nu ska jag sova, tidigt imorgon hos Julia, sen går vi ner till bussen och åker in halv 11, alltså är vi i Stockholm typ klockan halv 12. Då kanske vi äter lunch, eller lite senare, och sen kanske vi kollar in Bieberparaden och sen shoppiiiing!!! kul det kommer bli! Varken Jag, Julia eller Josefine har Iphone, så det blir ingen bloggning förän jag kommer hem tror jag.. men kanske fixar lite tidsinställda om ni har tur ;)

Sov gott, Puss ♥



Jättefin bild på Julia och Jossan ♥

Josefine

Snart kommer Jossan hit och hoppar studsmatta en liten stund, det blir kul. Sen ska familjen se film, och bara mysa lite. Tagga inför imorgon ;)

Hihi, men hen en bra Fredagkväll, antar att jag hör av mig lite senare, men ändå.



Josefine!

Rubrik-löst inlägg

Hej, åt nyss midda, kyckling. Cornelia åkte hem för ett tag sen, Vi hade kul. hoppade studsmatta och fotade en massa!

Är jättetrött nu, kanske ska mysa ner mig i min sköna säng med en cupcake och kolla lite teve? eller sitta kvar här framför datan ? Usch, vad tråkigt jag har. fast måste faktiskt vika lite tvätt och så, ska få mycket pengar imorgon! Jag Julia och Josefine ska in till Stockholm, kolla in Bieberparaden och leta skolavslutningskläder. Det låter väl bra?

Men ni får ha det jättebra, så hörs vi senare. Kramis


Jag och Cornelia fotade lite andra bilder också.

Fotat av Cornelia:



Fotat av mig:



Och några random bilder jag tog på mig själv...




Haha, så går det när Alva får kameran >:D

Porträtt med Cornelia.



Hoppas ni gillade det!

sminkat oss.

Sitter här med Cornelia och vi har just sminkat oss. nu ska jag bara ta på mig kläderna, och sen ger vi oss ut i skogen och fotar lite! Det låter väl bra?

Annars har vi ätit Cupcakes, kollat bloggar, lyssnat på musik och bara tagit det lugnt. Ha det bra!




snygga va? Cornelia andvände ögonskugga, puder, mascara, läppglans. jag andvände ögonskugga, eyeliner, läppstift ( torkade typ bort det så det kanske inte syns så bra då men.. ) nån bleksak, asså så man ser lite blekare ut, aa det.

Kanske inte blev superbra, men det var första gången vi provade och vi gör det mest för att det är kul.

Kram!

Fredag 18 Maj 2012.

Godmorgon!

Idag är det Fredag, vaknade med Cornelia i soffan runt 9 tiden. det var bra, Idag har viinte jättestora planer, vi tänkte sminka oss oss och fota, kul va? om ni har tur kommer bilderna upp i bloggen!

Igår hade vi fullt upp, vi bakade cupcakes, gjorde massage, åt middag hos min faster och mös med hennes hund, Dogge, också var hon hundvakt åt en söt Fanny också. det var ju mysigt såklart.

Just nu sitter vi och lyssnar på musik, Justin. Men, ni får ha en superduper Fredags morgon, så antar jag att vi hör av oss senare idag. Kram



Älskar min min på bilden! hhahaha

Ingen bloggning.

Förlåt, men det blev lite rörigt med begravningen och så. Kanske inte bloggar sådär supermycket, ni vet, mår rätt så bra just nu! Med mina vänner och familj. träffar alla mycket mer än innan, därför blir det inte jättebra uppdatering! vi är ju lediga nu fram till Tisdag nästa vecka, då kanske jag passar på att blogga lite mer.

Nu sitter jag i alla fall här med Cornelia. vi ska snart till ICA och handla grejer till Cupcakes! Gott va ? det blir likadana som när jag och mamma bakade. hoppas de här blir lika mumsiga.

Nu ska vi nog gå och handla, ha en fortsatt bra Torsdag!




hahahhahahhaahahah, vi satt och fotade lite kul bilder. hihi, kram.

15 Maj 2012.

Godmorgon!

Idag är det Tisdag, skola som vanligt och efter skolan gymmar jag med Alva. det låter väll bra? Känns som det här kommer bli en kul dag, hoppas ni får det lika bra!

Kram!


Kvällsfika

Ska fika nu och sen sova, ha det bra!


Josefine, Alva och Hannah.

Hej!
Idag gick skolan fort, på träslöjden gjorde jag en Justin tavla och ett kors till min döda hamster, efter skolan gick Alva, Jossan och Hannah med mig hem, jag bytte om till smutskläder, och sen gick jag och Alva hem till Alva och tröck i oss 3 pannkakor ivar. Sen åkte jag, Alva, Jossan och Hannah till stallet och gosade med hästarna. Alva och Hannah red ju.

Kanske skulle det vara kul att prova rida? fick faktiskt en favorithäst, Olliver eller en annan som jag inte kommer ihåg vad den heter... men aa. det var kul!

Nu ska jag faktiskt träffa Jossan å Alva igen, vi ska hitta på något. Cupcakes bilderna kommer... är lite lat och orkar inte ladda upp, men nån gång i alla fall.

Ha en bra fortsatt dag, kram.



haha, aaww!


Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott! Klockan är kvart över, jag ska snart ta mig till skolan. laddar upp cupcakes receptet och bilderna senare idag. Ha en bra dag så hörs vi senare!


Swag, swag, swag on you.


Myskväll,

Hej!
Har precis bakat med mammii, nu är frostingen i kylskåpet och vi väntar på att muffinsarna ska svalna. Pappa grillar kött, och senare ska jag och mamma kolla film, det känns som om det kommer bli en as mysig kväll!

Nästa vecka blir också bra, går bara i skolan Måndag Tisdag, sen på Onsdagen ska jag på begravning, ( min gammelmormor har tyvär dött ) Och sen är vi lediga Torsdag, Fredag, lördag och Söndag, och Måndag! hihi, jätte skönt ju, med så mycke ledigt.


Ska kolla lite bloggar nu, och sen vika tvätt.. Ha en mysig kväll!




cupcakes

Ska snart handla lite grejer till Cupcakes med mamma, sen ska vi baka. gott va? kommer bilder sen. Ha det bra sålänge! Puss.







vi tänkte baka typ sånna. gott!


( bilder och recept kommer upp på bloggen i kväll )


Söta unge!


Saga

Hej! Sitter här med Saga och gör inte så mycket. Ville  bara säga hej, hoppas ni får en bra dag! Hör av mig sen. puss.


Gilla min och Sagas Justin Bieber sida på facebook!

 TRYCK HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR





Tack sålänge!


Justin Bieber facts.





haha aaawwww, kommer fler! ♥


Saga sover här!

Hej!

Efter att jag och Alva hade gymmat i något mer än en timma så gick vi hem, jag tog en dusch och ringde sedan Cornelia. Hon kom hit, och sen mötte vi Saga och gick ner på stan. vi åt Subway, kollade i affärer, och Saga köpte justins perfym "someday"  Jag har redan den, och Cornelia också. Den luktar i alla fall jättegott, !

Sen gick vi hem, hoppade lite studsmatta och fikade lite. sen så åkte Cornelia hem, och jag och Saga hade en ansiktsmask. Nu skulle Saga hem och äta å kolla Bio med familjen, sen så kommer hon hem hit och sover här! Mysigt!

Vad ska ni hitta på ikväll?

Ska iallafall äta lite middag nu, ha det så bra!




Ojojojojoj, hur kunde jag leva med att ha luggen sådär lång? haha...


Nu: gymma

Ska till Alva nu, och sen går vi till gymmet från henne. kommer hem om nån timme eller så. Puss.





You make me happy ♥

Lördag 12 Maj 2012.

Godmrgon !

Idag är det Lördag, jag ska klä mig och fixa mig, och sen träffa Alva så tar vi oss till gymmet! Efter det kommer jag hem, tar en dusch, tvättar håret osv. Sen ringer jag Cornelia och vi hittar på något kul! Det låter väl bra?

Kommer inte blogga jättemycket idag tror jag, har lite fullt upp sådär. Men uppdaterar så fort jag har tid över!

Ha en bra dag! Kram.


Nattiii

Ska sova nu, ny dag imorgon, först gym med Alva och sen va med Cornelia! vad ska ni hitta på?


Sov gott! Puss.


5 klackar från Nelly.com



Länk: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/lundberg-971/los-angeles-971016-122/




Länk: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/blink-1140/metallic-100348-26/





Länk: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/nelly-shoes-427/jade-428146-75/




Länk: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/steve-madden-594/alarming-594043-12/



Länk: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/nellytrend-917/forget-your-boyfriend-917161-111/





ALLT FRÅN NELLY.COM!


And all the haters i swear they look so small from up here.


grejer att ha till sommaren.




Har kollat på denhär klänningen riktigt länge nu, och tycker den är jättesnygg! Skulle vilja ha den på skolavslutningen! Ska in till Stockholm snart, kan ju kolla om jag hittar den då. Så sommrig, också ser man ju lite brunare ut i vitt :D

Gina Tricot 199 :-                          Länk: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_146065
 





Snygga, vita och enkla shorts. jättefina, och som sagt, man ser lite brunare ut också.

Gina Tricot 149 :-               Länk: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_146021





 

Sommrig skjorta... skulle vara mysigt att går runt i den på lovet ! Ser skön och sommrig ut!

Gina Tricot 199 :-                     Länk: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#category_100080







Gula solisar! Min favorit färg är gul, och jag tycker dem här solglasögonen är fina och somriga.

Gina Tricot 79:-                        Länk: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_144252




Videor från idag när jag hoppade studsmatta.... HAHHAHA


Mevalin.

Hejsan, kom nyss hem från Mevalin showen! Den var jättebra, och min kompis Saga hade roll, så det var extra kul! Och Saga var såklart jätteduktig!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, kollar facebook osv. Hoppas ni har haft en bra dag! Kram!




Justins nya låt " Turn to you! " ♥♥♥

Min dag.

Hej! Min dag har vart bra, efter skolan så gick Alva med mig hem. Vi åt mellis, gick ner på marknaden en kortis och så klippte Alva sig, Jättefint! Nu sitter jag här och väntar på maten, och sen så ska jag och Alva på Mevalin showen. jättekul!

Hoppas ni får en bra kväll. Kram!


Bilder från idag:




Kram!

Gym

Ska på gyminstruktion nu, sen kan jag börja gymma! Kul va?

Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag! Efter skolan följde Linda, Alva.s och Hannah med hem, vi kollade på roliga videos och åt god mellis.

Men ska åka typ nu, kramis




ÅHH Varför är du så snygg Justin? :O ♥♥

Julia ♥

Ska ringa Julia snart, vi skulle fixa lite saker vid datorn och så. Men hon är och klipper sig, JULIA OM DET SER DETHÄT RING MEJ!

aa, mina planer. vad ska ni göra ikväll?


Home.

skoldagen var bra, provet gick bra. det var inte svårt alls. Vi hade först Historia, vi såg en film och jobbade med ett papper.. På bilden målade vi en bild, trååk. Sen var det matte och då jobbade vi i boken, och spelade kort. På Svenskan jobbade vi med en berättelse, och på NOn så var vi i grupper och höll på med olika blandningar. Aa, tråkig dag.

Nu sitter jag här hemma och har ont i magen. Ska strax till Julia, hon ska bara till frisören.

Hoppas ni har haft en bra dag hitills, hör av mig sen. Kram!


En bild på mig och Ebba




HAHHA. var bara tvungen att ladda upp den här supersöta bilden på mig och Ebba för typ ett år sen.


Frukost

Godmorgon!

Idag är det Onsdag, jag ska äta lita frukost nu, och sen är det ju skolan. vi kommer att ha Nationelltprov i Engelska, muntligt.. hoppas det går bra för mig! Annars kommer vi nästan bara att ha eget arbete. skön dag, :)

Hoppas ni får en bra dag, hör av mig när jag kommer hem eller senare! puss




Älskar dig min gulliplutt♥

Godnatt.

Ska hoppa i sängen nu, skola imorgon och nationellt prov, muntligt i Engelska.. vi hade två i Engelska idag, det gick bra. hoppas det går lika bra imorgon!

Idag har jag vart med Jossan, Julia, Jacob, Hannah och Adam. vi har skrattat och cyklat runt typ. det var kul! Får se vad jag hittar på imogon. Ska i alla fall sova nu. Godnatt!

Nu: rundvägen.

Jepp, hör av mig ikväll! <3

Dålig bloggning.

Jag vet det, hinner inte riktigt med bloggen just nu.. Ska äta nu, och sen träffa Hannah Jossan och Jacob tror jag, ja ni hör, är lixom upptagen hela tiden.

Men lovar att blogga såfort jag får tid. Kram!


JUSTIN KOMMER TILL SVERIGE 2 GÅNGER?!





ÅH HERRE! Har hört att det är 18års gräns därimot... hoppas det inte stämmer!

Min spotify lista


Mc donalds

Blir Mc Donalds till middag, moahahha, avundsjuka? :D
Jag har haft en jättebra dag med Alva och Jossan. vi har gjort äcklig äggtoddy, gått lite promenader typ, hoppat studsmatta, och slöat en timme. jag mådde jätteilla av äggtoddyn så jag typ somnade i min säng.. haha.

Snart ska jag träffa Julia, Alva och Jossan och hitta på något igen, ska bara äta middag och ladda upp lite bilder också.

Nu sitter jag och lyssnar på musik, från min spellista på Spotify, har lite blandat Justin Bieber, One direction, Chris Brown, aa, massor mer.
Hoppas ni har haft en toppendag! Puss!



Jossan och Alva!

Sitter här i soffan med Jossan och Alva. Dom kom nyss hit, vi får se vad vi ska hitta på ;) kanske baka eller så.
Men nu så ska vi hitta på något tror jag. Kram  ♥




Min gullegris ♥

Hoppar in i duschen nu...

Ses senare!

Morgon!

Godmorgon allihopa! Ska snart klä på mig och så, och sen va med Julia och Jossan. Vi ska hitta på något kul, vi pratade om att baka och jogga, men vi får se.

Hur ser eran dag ut?

Just nu så sitter jag och kollar lite bloggar, och vilar. hihi. Juste, vi hade jättekul igår! Jag julia och Jossan. vi gick ner och kollade Norrtälje marknad, köpte lite godis och gick hem. vi hade picknik i en park och så fotade vi oss i snygga klänningar. sen hade vi Spa hos Julia, ansiktsmask och noppade ögonbrynen. aj.. haha. Jag hade med mig kameran så bilder kommer sen när jag har ränsat :) Vad säger ni om det?

Kram!




EN MINIS! söt!


HAHHAHA HUMOR


Jossan kommer hit!

Jossan är påväg hit. får se vad vi hittar på? Ringer Julia också :) och sen ska vi tre ha spa hos Julia ikväll! Myyyys <3

Hoppas ni får en lika bra dag som jag! Kram!



Julia



Jossan


Asså har fastnat för denhär låten..


Gilla våran One Direction och Justin Bieber sida på facebook!

http://www.facebook.com/#!/pages/One-Direction-Justin-Bieber-Sweden/166105826850262




Tack!

5 Maj.

Godmorgon! vaknade för ett tag sen, åt frukost och fixade mig. Idag ska jag vara hemma och ta det lite lugnt. kanske ut och springa om jag orkar.. haha.

Ikväll ska jag ha spakväll med Julia! Det blir mys.

ska kolla lite bloggar och mysa upp mig i soffan nu. puss


Ses imorgon!

Tänkte säga godnatt nu, jättetrött! Traste och hans kompis åkte till grönalund idag för att se LMFAO, men dem kom inte in! dem kom nyss hem lite ledsna..? dem tog in 15.000, och Dem var lite försena! Stackarna :(

Jag har i alla fall haft en bra kvall, framför datan.. hahah.

Imorgon är det marknad, har inga pengar så vet inte hur jag gör. Sen ska jag kanske ha spakväll med Julia, det blir kul! Vad ska ni ha för er i helgen?

Hös imrogon, Puss


Boy beliebers

Killar som gillar Justin Bieber

Läser hela tiden, överallt om killar som tar självmord för att dem blir kallade bög, eftersom att dem gillar Justin Bieber.
Man får gilla vem man vill, det är helt äns egens val, och jag blir så ledsen när jag läser om att folk dödar sig själva på grund av att dem inte får tycka vad dem vill... Lixom? vad är poängen atta kalla någon bög som inte är det? då har man bara fel, och man vinner inget på det.

Killar som vågar säga att dem gillar Justin Bieber är sjukt mogna och modiga som faktiskt vågar stå för vad dem faktiskt tycker.
Jag menar inte att om man inte gillar Justin är man omogen, för så är det inte. Man får tycka vad man vill om honom, men låt oss beliebers bara vara.


tänk efter innan du öppnar munnen. du kan faktiskt såra någon.

Just girly things.



tar bort bilder..

aa, det tar ett tag...

just nu sitter jag och lyssnar på lite musik, Chris Brown. Vad gör ni? ska fortsätta nu.. puh, haha.


4 favoriter


Svårt att hitta klänning till skolavslutningen? här är 4 favoriter från Gina Tricot!





Länkar: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_147769
http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_146959
http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_147776
http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_147791

( tryck på en av länkarna om du vill ta en närmre titt! )


Besök denna grymma blogg!



Tryck på bilden!

Helg!

Fredag kväll nu, har vart hos Alva hela dagen. vi har bakat supergoda muffins, Med ljus choklad ! supergoda. Sen satt vi vid datan och gjorde en Justin Bieber och One direction sida på facebook! kommer uppdatera varje dag där, LÄNK

Hoppas att ni har haft en bra dag och så, vi hörs senare! Ska proppa i mig en muffin nu. Puss



Alva.

Boyfriend musik videon!

dkuoweyhjröwi.tgs,rxdfjkgl.yo65u.6yjl <3<3<33<3<3<33<<3<3< åh herre
ALLA KOLLAR! EKTÄRKUIOÅU9 ARNOLD

Ingen bloggning idag

För att vi hade kvisthamra kutar, det gick bra. jag sprang 9 varv på 45 minuter, ett varv var ungefär 600 meter. nöjd!
Vi fick sluta tidigare, vid 2 eller så.

Efter det gick jag ner och fikade på stan med Julia, Saga och Alva. Sen skulle Alva på cello och Saga på dans, så jag och Julia gick och kollade på lite skolavslutningsklänningar :D har nte hittat nån JÄTTEFIN än.. :( Hittar säkert något bra sen!

Efter det gick jag hem och åt middag. Sen ringade Alva och undrade om jag ville hänga med och prova orientering, jag sa ja, och hon hämtade mig. vi åkte dit och gick ett spår. sen gjorde vi lite "lekar" och fikade. det var mysigt!

Alltså har jag haft ganska fullt upp.. hur har eran dag varit?

Nu ska jag ta lite fika och sen sova. Puss


hihi


;)

Belieber och het.
-Jo tack jag vet.
Belieber och läcker.
-Jo tack de räcker.
Belieber och smart.
... -Så uppenbart
Belieber med vänner.
-alla jag känner .
Belieber med fart.
-jag är inte lat .
Belieber med känsla.
- jag kan fängsla.
Belieber som vinner.
-som om allt försvinner.
Belieber och kär.
- det är sådär.
Belieber med självförsvar.
- jag är för underbar
Haters vill se oss falla.
-Men vi knäcker dom alla ;)

Ebba

Åt nyss middag, köttfärssås med spaghetti. gott. Hur mår ni? Jossan och Alva gick hem för ett tag sen, vi hade kul. hoppade studsmatta och var med Julia och Hannah i parken.

Ska ringa Ebba nu, vi ska hitta på något!

Hör av mig ikväll! Puss




hahah hittade den på datan, snygg? :D

Med Jossan.

är med Jossan nu, Julia och Hannah kommer sen också. vi ska hoppa studsmatta och gå till rundvägen! det blir kul.

Annars har skoldagen vart bra, vanliga lektioner. på NOn fick vi fruktsallad, det var gott! Men ska vara lite social nu, puss



bild på mig och Jossan från i vintras!

Sommar




Sommaaaar ♥♥♥♥

Sommaren är på väg, det blir varmare och ljusare på kvällarna. Är det inte härligt? ♥

Skolaaaaaaaannnn

Skola idag... har på mig mitt nya linne ;)
I skolan antar jag att inte inte händer så mycket, bara det vanliga.. tråkigt.

Efter skolan kanske jag hittar på något med en kompis? eller så stannar jag hemma och städar och så. fåår see..

Ha en lika bra dag som jag ska försöka få! Kram ♥



Godnatt!

Godnatt, Imorgon är det skola.. är inte så sugen på de.. Mindre bloggning också, kommer säkert träffa kompisar och fixa lite läxor.. ni vet.

Men ska sova nu, så jag är lite pigg imorgon. Puss



With you.

När jag hörde denhär låten tänkte jag, jag känner igen låten? vad kommer den ifrån?! Justin sjöng den också! kanske gammal, men asbra!



Justins:



Såklart tycker jag att Justins är bäst, men det är inte så konstigt då.. Vad tycker ni?

Redigerat

Före:



Efter:


Redigerat

Före:



Efter:


Självporträtt



Fotade idag.




Ny tröja




Jepp, fick den av min gudmor! Tack!
Nu sitter jag här med Cornelia, har vart med henne Jossan och Alva idag. vi har köpt glass och hoppat studsmatta! Jossan lärde sig flickis själv! orkar inte förklara vad det är, kommer video i framtiden xd
Men nu ska vi ut och hoppa, Cornelia ska snart hem och hon håller på att lära sig handvolt! Kram.


Alva.s och Jossan.

Ska träffa Alva och Jossan snart, om jag får tag på Alva då. Vi hittar på något kul. Men först måste jag borsta tänderna och så.

Skola imorgon igen, efter det låååååånga helgen! Men, det är i stort sätt bara två dagar, Onsdag och Fredag. för på Torsdag har vi "utflykt", asså vi ska springa på borgmästarholmen... helt okej. det blir nog rätt så mysigt, vi har med oss matsäck och så! Sen är det ju helg, denna vecka kommer gå FORT. Skönt! längtar nästan bara till sommarlovet, och till våran klassresa också. Vi ska till vässarö, tar säkert med mig kameran, så det blir nog många bilder! Men det är i slutet av Maj, så ett tag kvar... haha.

Nu ska jag fixa mig, ha en bra dag, hör av mig sen! Puss


VARFÖR SÅ SNYGG?!!?!??!?



MAMAMMAA

3 Dagar till BOYFRIEND musik videon!


Sommar på hög nivå!







hehhe, dethär tröck jag och Cornelia i oss igår... avundsjuka? :P

redigerade...

Före:



efter:




jag redigerade HÄR.

Villken är finast, orginalet eller den redigerade?

Porträtt ♥



Intervju med Justin, Teve 4 morgon.




för er som missade det på teve, adhferpioheralp!!!!!!!!!!!!!!!

Kommer bilder på mig och Cornelia,

Men jag hittar inte kldfgöodjfösldksl SLADDEN!

När jag hoppar studsmatta...



Fotograf: Josefine Kihlberg Kamera: Canon eos 1100d


Min man ♥





ÅH MAMMA. Visst är min man snyggast av alla?!

RSS 2.0